Superbrands díjasok lettünk

Ismét Superbrands díjat nyertünk

Az 1995 óta működő, a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat díjazó Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen. 

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A kiválasztás folyamata minden országban azonos elveket követ: a díjazási folyamatban való részvétel a márkák számára ingyenes, a díjazottakat többlépcsős kutatási folyamat során választják ki. A kutatók több szempont alapján szűrik a márkákat, majd a végső értékelést a független szakértőkből álló bizottság hozza meg.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, a PIREX márkát érdemesnek találta a Superbrands 2024 védjegy viselésére. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a PIREX márka 2024-ben 8. alkalommal érdemelte ki a Superbrands elismerést, 2015 '16 '18 '20 '21 '22 '23 éveket követően.

A díjat a Pirex Papír nevében Zana László Kereskedelmi igazgató vette át. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ismerje meg a legújabb trendeket, legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat!

Superbrands díjasok lettünk© Pirex papír Minden jog fenntartva!

Bejelentkezés